(απαραίτητο για την ψηφοφορία των ταινιών)
(απαραίτητο για το σχολιασμό των ταινιών)

Στατιστικά

  • Σύνολο μελών: 6582

Τυχαίες ταινίες

Ηλίας Δημητρίου

Tricolore

Έτος:
1998
Προβολή της ταινίας

Φιστίκια Αιγίνης

Βιογραφικό του σκηνοθέτη

Ο Σάββας Σταύρου είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και φωτογράφος. Το σενάριό του για την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία είχε επιλεγεί και ήταν ανάμεσα σε 8 πρότζεκτ του εργαστηρίου Sundance Mediterranean Screenwriters Lab 2018.

Φιλμογραφία
2018 – Φυστίκια Αιγίνης (μικρού μήκους)
2018 – Every Single Night (μικρού μήκους)
2017 – Sirens (music video)
2016 – Timezones (music video)
2016 – Selene (music video)
2015 – Interlude (μικρού μήκους)
2013 – Dorothea (μικρού μήκους)
2010 – Song to the Siren (μικρού μήκους)