(απαραίτητο για την ψηφοφορία των ταινιών)
(απαραίτητο για το σχολιασμό των ταινιών)

Στατιστικά

  • Σύνολο μελών: 6621
Όλες οι ταινίες στο shortfilm.gr προβάλλονται με τη σύμφωνη γνώμη των δημιουργών τους.
δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Τυχαία συνέντευξη από τη Χρυσή Ταινιοθήκη

Συνεντεύξεις / μικροΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Συνεντεύξεις Ελλήνων Σκηνοθετών Μικρού Μήκους Ταινιών που δόθηκαν στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Τραγγανίδα, στο πλαίσιο της εκπομπής "μικροΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" της τηλεόρασης του 902, σε σκηνοθεσία Λάσκαρη Αγοραστού και είναι από τις λίγες που στήριξαν έμπρακτα και για διάστημα μεγάλο την ελληνική μικρού μήκους ταινία.

Το αφιέρωμα γίνεται με την συγκατάθεση -και τους ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό- του επιτελείου του 902 και στόχο έχει την διάσωση του υλικού του, που παρουσιάζει την μικρή ταινία μιας περιόδου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρκετές συνεντεύξεις είναι, λόγω διάρκειας, σε δύο τμήματα και περιέχουν είτε σκηνές από την ταινία του σκηνοθέτη είτε, κάποιες, ολόκληρη την ταινία.

Η t-shOrt έχοντας πάρει τα δικαιώματα επαναπροβολής των εκπομπών - συνεντεύξεων τις μεταδίδει αυτούσια και χωρίς περικοπές. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη Κώστα Σταματόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του.
μικροΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Συνεντεύξεις / t-shOrt

Οι συνεντεύξεις δόθηκαν στον Κυριάκο Χατζημιχαηλίδη. Στην παρακάτω λίστα τα video αναπτύσσονται με αλφαβητική σειρά των ομιλητών. Βεβαίως το κάθε ένα από αυτά υπάρχει και στην ανάλογη ταινία.
Λεοντάρης Γιάννης
Μαριανός Ανδρέας
Σαρλής Νώντας
Τσάπα Μύρνα
Χατζίκου Ευγενία